Tiny house

Tiny house laten bouwen? Een tiny house is geschikt als recreatiewoning, maar ook als permanente woning. De tiny house die wij kunnen bouwen is geschikt voor bewoning voor 2 personen en is zeer compact en slim ingedeeld. Echter is het ondanks het formaat van de tiny house, zeker mogelijk om een grote slaapkamer én een apart toilet in te laten bouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je meer weten over een tiny house dat we te koop aanbieden? Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Levertijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Tiny house kopen

Tegenwoordig is het kopen van een huis voor vele mensen lastiger dan ooit. De prijzen en de rentes zijn hoog, waardoor het rond krijgen van de financiering een grote uitdaging kan zijn. Zeker voor starters is de aanschaf van een eerste woning nagenoeg onmogelijk geworden. Niet zo gek dus, dat men vandaag de dag op zoek gaat naar betaalbare alternatieven. Het laten bouwen van een tiny house is een steeds populairder alternatief.

Echter worden tiny houses ook veel gebruikt als zorgunit. Wanneer de tiny house ingezet wordt als zorgunit, houden we extra rekening met de toegankelijkheid door een draaicirkel van 1,5 meter aan te houden en de doorloop te verbreden. Bovendien zorgen we onder andere voor een verhoogd toilet en laten we de dorpels in de tiny house weg.

Prefab tiny house: overgewaaid vanuit Amerika

Het begrip tiny house is overgewaaid vanuit Amerika en is ooit leven in geblazen door een beweging die af wil stappen van een materialistische levenshouding, maar opnieuw terug willen keren naar een eenvoudiger leven. Wanneer je kiest voor wonen in een tiny house, is er veel meer geld, tijd en aandacht over voor het opdoen van ervaringen, opbouwen van relaties, genieten van de kleine dingen en reizen. Naast een tiny house, verkopen we ook meerdere chalets. Zie hieronder:

Financiële voordelen van tiny houses

Een tiny house is milieuvriendelijk, biedt financiële voordelen en is ruimte-efficiënt. Dat een tiny house financiële besparingen biedt, is de grootste reden dat men er tegenwoordig steeds vaker voor kiest om in een tiny house te kopen. Het bouwen van een tiny house is een stuk goedkoper dan het bouwen van een normaal huis.

Bovendien zijn de onderhoudskosten van een tiny house ook een stuk lager dan die van een standaard woning. Ook ben je minder geld kwijt aan onroerende heffing en verwarming, doordat je woning een stuk kleiner is. Ten slotte hoef je geen langdurige lening aan te gaan voor de aanschaf van een tiny house.

Eco-chalet-interieur-2
Tiny House Veluwe

Lagere ecologische afdruk

Maar ook de ecologische afdruk speelt een rol bij de keuze voor het laten bouwen van een prefab tiny house. Een tiny house is een milieuvriendelijke manier van wonen. Deze huizen zijn ontworpen om energiezuinig te zijn en hebben vaak zonnepanelen, composttoiletten en systemen voor het opvangen van regenwater. Door in een tiny house te wonen, verminder je de ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Hoogwaardige materialen

We maken bij het bouwen van een tiny house alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen. Hierbij kun je denken aan Trespa HPL beplating, felsplaat, gemodificeerd hout en overige materialen. Door het gebruik van deze materialen, is het huis gemakkelijk schoon te maken, maar zorgt er ook voor dat hij bestand is tegen allerlei weersomstandigheden en vocht. Bovendien zorgen de gebruikte materialen ervoor dat de tiny house een zeer laag energieverbruik heeft, wat hem extra duurzaam maakt.

Houten chalet laten bouwen

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Meer weten over een prefab tiny house? Neem contact op

Tiny house laten bouwen

Neem contact op

Vul onderstaand formulier en wij benaderen je zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.