Materialen

DE NIEUWE STANDAARD

Premium materialen voor de hoogste kwaliteit

De buitenkant van uw starterswoning, mantelzorgwoning, kangoeroewoning of tiny house wordt bekleed met zorgvuldig geselecteerde premium materialen. Zoals duurzaam thermisch gemodificeerd hout, gemakkelijk schoon te houden, bestand tegen vocht en de meeste extreme weersomstandigheden. We laten u volledig vrij in de keuze van het materiaal en de kleurstelling.

Equitone

Een licht geschuurd oppervlak met natuurlijke kleurstellingen. Equitone is een in massa gekleurde vezelcementsoort. Ieder geschuurd paneel is uniek en een heeft ruwe, niet gepolierde textuur van vezelcement.

Felsplaat

Felsplaten kunnen worden gebruikt als materiaal voor dakbedekking en gevelbekleding. De tijdloze en moderne uitstraling van de Lindab PLX platen zijn leverbaar in diverse kleuren.

ThermoWood

ThermoWood is een veelzijdige stoombehandeling die ervoor zorgt dat het naaldhoud een langere levensduur krijg. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat het hout minder werking heeft en licht in gewicht is.

RedCedar

Bij Eco-house is het mogelijk om te kiezen voor RedCedar als gevelbekleding. Deze vorm is zeer duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Deze houtsoort heeft een fraaie structuur en een grote kleurvariatie. 

De nieuwe standaard

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Een woning, helemaal gebouwd volgens uw wensen. Duurzame en milieuvriendelijke materialen met de hoogste bouwnormen. Eco-house is een leverancier van kant-en-klare woning volgens Nederlandse maatstaven.

Trespa HPL Beplating

Onze woningen worden gedeeltelijk afgewerkt met Trespa. Vanwege de uitstraling, UV-bestendigheid, duurzaamheid en makkelijk onderhoud. Dit materiaal is ijzersterk en gaat minstens zo’n 30 jaar mee.

felsplaat.jpg

Felsplaat

Voor de dakbedekking en gevelbekleding van uw woning gebruiken we felsplaten. Ze zijn tijdloos en hebben een moderne uitstraling; tevens zijn ze uitvoerbaar in verschillende kleuren.

Gemodificeerd hout

De zogenaamde rhombus planken bestaan uit een houtsoort dat door een veelzijdige stoombehandeling een langere levensduur krijgt. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat het hout minder werking heeft en licht in gewicht is. Bovendien geeft het hout een heerlijke houtgeur af die nog lang blijft hangen.

red-cedar.jpg

Overige materialen

Bij het vormgeven van de Tiny-Eco is het mogelijk om voor andere, optionele gevelbekleding te kiezen. De materialen waar wij mee werken zijn altijd hoog in duurzaamheid, gemakkelijk te bewerken en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.