Materialen

DE NIEUWE STANDAARD

Premium materialen voor de hoogste kwaliteit

De buitenkant van jouw starterswoning, mantelzorgwoning, kangoeroewoning of tiny house wordt bekleed met zorgvuldig geselecteerde premium materialen die lang meegaan. Zo letten we erop dat de materialen gemakkelijk schoon te houden zijn, bestand zijn tegen vocht en tegen de meeste extreme weersomstandigheden. We kijken samen welke materialen het beste toegepast kunnen worden in jouw woning. 

ThermoWood

ThermoWood is een veelzijdige stoombehandeling die ervoor zorgt dat het naaldhoud een langere levensduur krijg. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat het hout minder werking heeft en licht in gewicht is.

Felsplaat

Felsplaten kunnen worden gebruikt als materiaal voor dakbedekking en gevelbekleding. De tijdloze en moderne uitstraling van deze platen zijn leverbaar in diverse kleuren.

De nieuwe standaard

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Een woning, helemaal gebouwd volgens jouw wensen. Duurzame materialen met de hoogste bouwnormen. Eco House is een leverancier van kant-en-klare woning volgens Nederlandse maatstaven.

Trespa HPL Beplating

Onze woningen worden gedeeltelijk afgewerkt met Trespa vanwege de uitstraling, UV-bestendigheid, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Dit materiaal is ijzersterk en gaat minstens  30 jaar mee.

felsplaat.jpg

Felsplaat

Voor de dakbedekking en gevelbekleding van de woningen gebruiken we felsplaten. Ze zijn tijdloos en hebben een moderne uitstraling; tevens zijn ze uitvoerbaar in verschillende kleuren.

Gemodificeerd hout

De zogenaamde rhombus planken bestaan uit een houtsoort dat door een veelzijdige stoombehandeling een langere levensduur krijgt. Daarnaast zorgt dit proces ervoor dat het hout minder gaat werken en licht in gewicht is. Bovendien geeft het hout een heerlijke houtgeur af die nog lang blijft hangen.

red-cedar.jpg

Overige materialen

Bij het vormgeven van onze Tiny-Eco is het mogelijk om voor andere, optionele gevelbekleding te kiezen. De materialen waar wij mee werken zijn altijd duurzaam, gemakkelijk te bewerken en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.