Energieneutraal

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Onze Eco House zijn de nieuwe standaard op het gebied van vakantiewoningen en Tiny Houses. Wij bieden zowel volledig energieneutrale woningen aan welke volledig energieneutraal zijn, alsook woningen die nog op de ‘oude manier’ kunnen worden verwarmd. Daarnaast gebruiken we hoogwaardige, duurzame materialen waardoor de woning lang meegaat. Door in een van onze (vakantie)woningen, mantelzorgwoningen, kantoorunits of een lounge area te vertoeven, draag jij jouw steentje bij aan een beter milieu. En dat allemaal terwijl je geniet van een optimaal comfort op een van de mooie plekken die ons land rijk is. 

Hoge isolatiewaarden met geringe wanddiktes

De bouwregelgeving vereist een hoge Rc-waarde. Isolatiepakketten voor de gevel en het dak worden dikker, logger en zwaarder. Onze wand-panelen behalen echter met een minimale dikte een hoge Rc-waarde. Daarnaast zorgt de juiste combinatie van materialen voor een lichtgewicht element dat ideaal toe te passen is in situaties waar een lichtere bouwconstructie vereist is

Innovatieve
bouwmethode

Waar je bij traditionele huizenbouw soms wel een jaar kunt wachten op de oplevering, gaat het bij ons een stuk sneller. Onze woningen bestaan uit een stalen frame met daarop een houtskelet. Ze worden gebouwd in onze productiehal, waar we de middelen hebben zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen bouwen. Hierdoor bedraagt de productietijd tussen de 3 en 5 weken. 

Strak afgewerkte wanden
en getegelde badkamer

De binnenwanden van de woning worden zo geconstrueerd dat we deze strak kunnen spuiten in iedere gewenste kleur, tevens worden de wanden afgeleverd met afwerk plinten.  Wanden van badkamer en toiletruimtes kunnen worden afgewerkt met natuursteen, tegelmotief wand.

De nieuwe standaard

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Een woning gebouwd met de meest duurzame en milieuvriendelijke materialen, en volgens de hoogste bouwnormen. En dat allemaal volgens jouw persoonlijke wensen. Tevens kunnen we bouwen volgens BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) norm.

Ecologisch karakter

We recycleren onze afvalstoffen. Verminderen transportbewegingen, Werken zoveel mogelijk met lokale natuurlijke en duurzame producten. En integreren nieuwe en technologische verbeteringen toe daar waar het kan.

Snelle levertijden

Doordat we kunnen werken onder constante omstandigheden en in een droge ruimte woningen opbouwen kennen wij geen verlies van tijd door extreme weersomstandigheden of externe factoren. We komen afspraken over levertijden na.

All-Electric

Toepassing van elektrische vloerverwarming, airco voor koelen en verwarmen, Warmte terugwinning systeem voor comfortabel ventilatie. Optioneel te voorzien van zonnepanelen.

Volledige ontzorging

We leveren onze woningen compleet met ingerichte keuken met alle apparatuur die u zich kunt wensen geheel naar eigen smaak. Ook zijn onze woningen voor plaatsing voorzien van een geheel ingerichte Badkamer met regendouche , hangend toilet etc...

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in  zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.