Energieneutraal

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Waarom kiezen voor ons isolatie- en warmteterugwinsysteem?

  • Ultiem comfort: met hoogwaardige isolatie voor wanden, daken en vloeren blijft de woning het hele jaar door perfect op temperatuur. Geen koude voeten meer in de winter of slapeloze nachten tijdens hittegolven!

  • Besparingen op energiekosten: ons geavanceerde isolatiesysteem houdt de warmte binnen en de kou buiten. Doordat je minder hoeft te verwarmen of te koelen hou je de energierekening lekker laag.

  • Milieubewust: met ons warmteterugwinsysteem wordt kostbare warmte niet verspild. Het gebruikt warmte van de afgevoerde lucht opnieuw om op een milieuvriendelijke manier te verwarmen.

  • Gezondheid: onze systemen zorgen voor een gezondere binnenluchtkwaliteit door schadelijke stoffen buiten te houden en de lucht fris te houden. 

  • Toekomstbestendig: met onze isolatie- en warmteterugwintechnologieën investeer je in de waarde van je woning, en draag je ook nog eens een steentje bij aan een duurzamere planeet.

Kangoeroewoning bouwen

Hoge isolatiewaarden met geringe wanddiktes

De bouwregelgeving vereist een hoge Rc-waarde, waardoor isolatiepakketten voor de gevel en het dak worden steeds dikker, logger en zwaarder worden. Onze wand-panelen behalen echter met een minimale dikte een hoge Rc-waarde. Daarnaast zorgt de juiste combinatie van materialen voor een lichtgewicht element dat ideaal toe te passen is in situaties waar een lichtere bouwconstructie vereist is

Innovatieve
bouwmethode

Waar je bij traditionele huizenbouw soms wel een jaar kunt wachten op de oplevering, gaat het bij ons een stuk sneller. Onze woningen bestaan uit een stalen frame met daarop een houtskelet. Ze worden gebouwd in onze productiehal, waar we de middelen hebben zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen bouwen. Hierdoor bedraagt de productietijd tussen de 3 en 5 weken. 

Strakke afwerking
wanden en badkamer

De binnenwanden van de woning worden zo geconstrueerd dat we deze strak kunnen afwerken (in iedere gewenste kleur). Tevens worden deze afgeleverd met afwerkplinten.  Wanden van badkamer en toiletruimtes kunnen worden afgewerkt met een natuurstenen tegelmotief.

De nieuwe standaard

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Een woning helemaal naar wens gebouwd. Duurzame en recyclebare materialen volgens de hoogste bouwnormen. Onze woningen voldoen aan de BENG norm (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). 

Ecologisch karakter

Een woning, helemaal naar jouw wens gebouwd. Duurzaam, milieuvriendelijk en volgens de hoogste bouwnormen. Eco House is een leverancier van kant-en-klare woningen volgens Nederlandse maatstaven.

Snelle levertijden

In onze werkplaats is het constant droog en hebben we geen last van extreme weersomstandigheden of externe factoren. Daardoor kunnen we onze woningen opbouwen zonder verlies van tijd en komen we afspraken en levertijden altijd na.

Volledig elektrisch

Onze woningen worden voorzien van een elektrische vloerverwarming, airco (verkoelen en verwarmen) en een warmteterugwinningssysteem voor comfortabele ventilatie. Ook bieden we zonnepanelen aan als extra optie.

Complete ontzorging

Onze woningen worden compleet met ingerichte keuken en alle bijbehorende apparatuur geleverd. Uiteraard naar jouw wensen en geheel naar eigen smaak. Ook zijn onze woningen voorzien van een volledig ingerichte badkamer.

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in  zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.