Prefab woning

Prefab woning als starterswoning, tiny house of mantelzorgwoning gebruiken? Prefab wonen is een nieuwe manier van huisvesting. De moderne prefab woning wordt – zoals de naam al zegt – vooraf gebouwd. Deze bouwmethode wordt tijdens het productieproces toegepast en vervolgens wordt de complete woning geplaatst. De prefab woningen van Eco-Chalet zijn energie-efficiënt, innovatief en ruimtebesparend. Bekijk de verschillende modellen op onze website. Heb je vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Levertijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Waarom een prefab woning van Eco-Chalet?

Prefab wonen is een milieuvriendelijke en energie-efficiënte keuze. De chalets van Eco-Chalet zijn breed inzetbaar en geven je als eigenaar veel flexibiliteit. Daarnaast bespaart een prefab tiny house bouwen veel tijd in vergelijking met traditionele bouwmethoden. Het productieproces is geoptimaliseerd en binnen enkele maanden zorgen wij ervoor dat er een moderne prefab woning op jouw eigen grond staat. Ben je op zoek naar een innovatieve starterswoning of mantelzorgwoning? We vertellen je graag meer over de verschillende opties.

Innovatieve prefab woning bouwen

Bij Eco-Chalet heb je de keuze uit verschillende chalets en huizen. Deze innovatieve woningen voldoen aan het bouwbesluit en bieden veel wooncomfort. Ben je benieuwd naar de verschillende modellen? Bekijk de tiny houses op onze website en ontdek de mogelijkheden.

Voordelen van wonen in een prefab woning

Een prefab tiny house biedt veel verschillende voordelen. Ten eerste geeft een prefab woning veel charme en sfeer, waarbij je de keuze hebt om het chalet te plaatsen in de meest prachtige omgeving. Hierbij kun je denken aan een groenrijk gebied, maar is het natuurlijk ook een optie om het chalet in de achtertuin te laten plaatsen. Ten tweede is een tiny house een kosteneffectief alternatief voor een traditionele woning. Doordat er tijdens het ontwerp veel aandacht wordt geschonken aan isolatie, wooncomfort, energie- en ruimtebesparing en innovatie, maakt dit een tiny house een aantrekkelijke starterswoning voor velen. Tot slot biedt een prefab woning veel flexibiliteit. Gebruik het als je eigen woning, een slaapplek voor je logés of mantelzorgwoning.

Eco-chalet-interieur-2
Chalet bouwen

Prefab huis bouwen voor permanente huisvesting

Zit je erover na te denken om een houten chalet te laten bouwen als starterswoning of mantelzorgwoning? Dan raden we aan om vooraf te informeren naar de bestaande regels en de mogelijkheden van deze breed inzetbare chalets. Zo komt het natuurlijk voor dat je je prefab woning op eigen grond wilt laten plaatsen zodat je het kunt gebruiken als permanente woning. Echter is dit niet in elke gemeente toegestaan. Van tevoren is het nodig om te voldoen aan diverse bouwvoorschriften en kan het voorkomen dat je vergunningen aan moet vragen voor je prefab woning.

De Tiny-Eco is bijvoorbeeld een prefab woning die ideaal is om als mantelzorgwoning te gebruiken. Deze tiny house is groot genoeg voor bewoning, maar neemt niet te veel ruimte in beslag op je eigen grond. Dit maakt het een geschikte keuze om op je perceel te plaatsen voor mantelzorg.

Verschillende soorten prefab woningen

Bij ons staat het gebruik van duurzame materialen en innovatieve bouwtechnieken hoog in het vaandel. De verschillende soorten prefab woningen uit ons aanbod hebben elk hun eigen kenmerken en charmes. De Tiny-Eco is geschikt voor twee personen. Maar dan heb je ook nog de keuze uit de grotere modellen Amsterdam, Cairo XL, Bombay XL en Hanoi.

De Hanoi is een dubbele woonunit, die ook wel een kangoeroewoning wordt genoemd. Een kangoeroewoning is een huis waarin twee generaties in een aparte maar verbonden wooneenheid leven. Een prefab mantelzorgwoning bouwen is een slimme prefab tiny house oplossing voor wanneer je zorg wilt dragen, maar toch nog je eigen plekje wilt behouden.

Houten chalet laten bouwen

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Prefab tiny house: chalet privé of zakelijk kopen

Meer informatie over een prefab woning?

Houten chalet laten bouwen

Geïnteresseerd in een prefab chalet kopen?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen je zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.