Zakelijk

Volledige ontzorging

Investeren in een Eco House

Bij het investeren in een Eco house voor zakelijke doeleinden proberen wij jou voor, tijdens en na de aankoop volledig te ontzorgen. Zo bieden we ondersteuning bij het leggen van fundatie en (indien nodig) bij het verkrijgen van een omgevingsvergunning. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Multi functionele woonunit

Woonruimte voor arbeidsmigranten, tijdelijke opvang, studenten of voor evenementen. Onze multifunctionele woonunit “Paris” biedt onderdak voor 8 tot 10 personen, en heeft zijn eigen compleet uitgeruste badkamer. Verder is deze unit voorzien van een keuken, verwarming d.m.v. elektrische vloerverwarming, warmteterugwinsysteem en airco.

Leggen van fundatie

Bij het aanschaffen van een Eco House voor zakelijke doeleinden, zoals verhuur of recreatie, ondersteunen wij zoveel mogelijk bij het leggen van de fundatie. Zo is het mogelijk om prefab betonplaten te plaatsen, of te funderen door middel van schroefpalen. Bij het aanbrengen van schroefpalen is het mogelijk om de woning zonder graafwerkzaamheden te plaatsen. De schroeffundering draagt zelf de last, waardoor er geen beton nodig is.

Verkrijgen van een omgevingsvergunning

Bij het investeren in een Eco House voor zakelijke doeleinden proberen wij jou voor, tijdens en na de aankoop van een woning volledig te ontzorgen. Onze architect kan uw  omgevingsvergunning aanvragen en de instanties voorzien van de benodigde specificaties  Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Tijdelijke bestemmingswijziging

Sinds de ingang van de Wet permanent wonen CHW (Crisis Herstel Wet) is het mogelijk om het plan van een bestemming tijdelijk (maximaal 10 jaar) te wijzigen. Hierbij geldt wel de voorwaarde dat de activiteit na het verlopen van deze termijn beëindigd kan worden zonder onomkeerbare gevolgen.

Als experts in ons vakgebied helpen wij je graag bij het aanvragen van een tijdelijke bestemmingswijziging.