Specificaties

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Wij bieden woningen aan die volledig energieneutraal zijn, er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, moderne technologie, en ruime ervaring. Minder energieverbruik betekend tegenwoordig ook meteen veel minder kosten! Wij bouwen zo goed als luchtdicht wat inhoud: meer comfort, minder geluid van buitenaf en minder warmte die eruit gaat en kou die naar binnenkomt. Geen tocht meer en stabielere binnentemperatuur. Beter geïsoleerde wanden, triple glas, zonnepanelen maken u nog minder afhankelijk van energiebedrijven!. 

Zonnepanelen

De woningen die we aanbieden zijn (optioneel) volledig energieneutraal zijn door het gebruik van zonnepanelen. Een milieuvriendelijke en voordelige manier om de woning te voorzien van energie. 

Ramen & Deuren

Onze woningen zijn voorzien van twee- of driedubbele beglazing. De kozijnen hebben een uitzonderlijk lage warmteoverdrachtscoëfficiënten worden geproduceerd door de gerenommeerde fabrikant Witraz.

Gevel

De gevel is bekleed door middel van blinde bevestigingstechnieken met zorgvuldig geselecteerde materialen die over de hele wereld worden geproduceerd. Gemakkelijk schoon te houden, bestand tegen vocht en de meeste extreme weersomstandigheden. We laten u volledig vrij in de keuze van het materiaal en de kleurstelling.

Materialen

De buitenkant en binnenkant van jouw huis wordt bekleed met zorgvuldig geselecteerde premium materialen. We volgen de markt van toeleveranciers om constant verbeteringen toe te passen.

Energieneutraal

Eco-house is de nieuwe standaard op het gebied economisch bouwen met verbruik van minder energie. Nieuwe techniek en materialen worden constant geïntegreerd in het bouwproces om het milieu minder te belasten en verbruik van energie te besparen.

Afwerking

Wij leveren de woning of het kantoor geheel naar jouw wens op. Toepassing van moderne technologie en materiaal keuze bepaald de afwerking van uw toekomstige huis.

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen.