Specificaties

DE NIEUWE STANDAARD

Volledig energieneutraal

Minder energieverbruik betekent tegenwoordig ook meteen veel minder kosten! Wij bieden woningen aan die volledig energieneutraal zijn. We maken gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen en moderne technologie. Onze woningen zijn zo goed als luchtdicht – dat zorgt voor meer comfort, demping van geluid, het buitenhouden van kou en behoud van warmte. Het WTW (warmteterugwinsysteem) zorgt voor frisse en zuivere luchtaanvoer, zonder tocht en met stabiele binnentemperatuur. Beter geïsoleerde wanden, triple glas, en zonnepanelen maken houden de energierekening al helemaal laag. 

Zonnepanelen

Ramen & Deuren

Onze woningen zijn voorzien van dubbel Hr ++ of triple Hr+++ veiligheidsglas. De aluminium deuren of schuifpuien en kunststof kozijnen hebben een uitzonderlijk lage warmteoverdrachtscoëfficiënten worden geproduceerd met veiligheidsbeslag.

Gevel

De gevel is bekleed met gecoate stalen felsplaat en/of met duurzaam thermisch gemodificeerd hout. Dit zorgt voor een natuurlijke, moderne uitstraling en is bovendien onderhoudsvrij. Uiteraard zijn andere soorten gevelbekleding ook bespreekbaar.

Materialen

De buitenkant en binnenkant van jouw woning worden bekleed met zorgvuldig geselecteerde materialen. Samen met de toeleveranciers houden we de markt scherp in de gaten voor de beste producten.

Energieneutraal

Eco House is de nieuwe standaard op het gebied van economisch en energieneutraal bouwen. We integreren constant nieuwe technieken en materialen in het bouwproces om het milieu minder te belasten en verbruik van energie te besparen.

Afwerking

Wij leveren de woning of het kantoor geheel naar jouw wens op. Toepassing van moderne technologie en materiaalkeuze bepaalt de afwerking van jouw toekomstige huis.
NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in zodat we contact met je kunnen opnemen.