Transport en plaatsing

Transport van de woningen

Alle starterswoningen, mantelzorgwoningen Tiny houses etc. worden gebouwd in onze productie ruimte in Venray, maar kan uiteraard door ons geplaatst worden op een plek naar keuze (*voor transport naar de Waddeneilanden of via pont- en veerdiensten gelden andere voorwaarden). Eigen transport regelen is uiteraard ook een optie, houdt er dan alleen we rekening mee dat we in dat geval niet kunnen ondersteunen bij het plaatsen van fundatie. Laat jij jouw gloednieuwe woning door Eco-house transporteren, dan zorgen wij ervoor dat deze veilig op de plaats van bestemming terecht komt.

Plaatsing van de woning

Naast het bouwen en transporteren van de woning, helpen we je ook graag bij het plaatsen van de Tiny-Eco. Na het plaatsen van geschikte fundatie kunnen we de woning met een kraan op de juiste plek zetten. Staat ‘ie goed? Denk dan wel nog aan de aansluitingen van nutsvoorzieningen en riolering. Wil je dit liever niet zelf doen, dan bevelen we van harte een van onze partners aan. Rest jou eigenlijk alleen nog maar het uitzoeken van een mooie plek!

De nieuwe standaard

Voldoet volledig aan het bouwbesluit

Uw woning, helemaal gebouwd volgens uw wensen. Duurzame en milieuvriendelijke materialen met de hoogste bouwnormen. Eco-house is een leverancier van kant-en-klare woning volgens Nederlandse maatstaven.

NEEM EENVOUDIG CONTACT OP

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.