Kangoeroewoning bouwen

Een energieneutrale kangoeroewoning laten bouwen? Stel zelf je eigen chalet samen via de product configurator van Eco-Chalet. We bouwen de chalet precies samen zoals je in gedachten hebt. Wil je een kangoeroewoning bouwen, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Levertijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Kangoeroewoning bouwen

Wat is een kangoeroewoning?

Een kangoeroewoning is een combinatie van twee zelfstandige woningen of wooneenheden op één perceel. Een kangoeroewoning bouwen zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld samen kunt wonen met je ouders op hetzelfde stuk grond. Ook is een kangoeroewoning financieel gunstig en biedt het een oplossing voor de woningnood.

Het bouwen van een kangoeroewoning is erg praktisch, maar het kan natuurlijk ook gezellig zijn om met je ouders samen te wonen. De hulp kan twee kanten op werken, want opa’s en oma’s hebben niet altijd zorg nodig. Zo kunnen opa en oma op de kinderen passen, terwijl de ouders aan het werk zijn. Hierdoor is buitenschoolse opvang geen zorg meer en heb je tijdens een vakantie iemand die op je huis past.

Kangoeroewoning bouwen

Efficiënt gebruik van je grond

Heb je een grote tuin of een stuk land dat je niet gebruikt? Door een kangoeroewoning te laten bouwen, maak je efficiënt gebruik van je grond en kun je je familie en jezelf helpen. Woongrond is schaars in Nederland, dus gebruik van je eigen tuin is een goede keuze. Oorspronkelijk is het idee van de kangoeroewoningen ontstaan vanuit de zorgvraag. Wanneer het uitgangspunt zorg betreft, gelden er andere regels dan wanneer de woning wordt ingezet voor de gezelligheid of om grond te delen. Het is daarom goed om je vooraf te laten informeren. Eco-Chalet heeft alle kennis in huis!

Kangoeroewoning bouwen die voldoet aan alle wensen.

Kangoeroewoning bouwen met Eco-Chalet? De chalets zijn volledig naar wens in te richten en sluiten perfect aan bij alle woongemakken. Ons programma bestaat uit een zestal chalets die allen voorzien zijn van een energiekeurmerk A+++. Daarnaast zijn de chalets volledig energieneutraal, voldoen ze aan de BENG en aan het bouwbesluit. Gebruik de product configurator om de chalet geheel naar jouw wensen in te stellen.

Kangoeroewoning bouwen

Wat zijn de voorwaarden voor een kangoeroewoning?

Kangoeroewoning bouwen
Kangoeroewoning

Kangoeroewoning bouwen

Een nieuwe kangoeroewoning bouwen in drie weken

Een kangoeroewoning bouwen op een stalen frame met daarop een houtskelet, dat zijn de standaard chalets van Eco-Chalet. Deze houtskeletbouw kangoeroewoning wordt gebouwd in een fabriekshal. Hierdoor hebben de houtskeletbouwers alle ruimte en middelen om de woning in 3 weken te bouwen. Al je doorgevoerde wensen worden toegepast totdat je perfecte kangoeroewoning staat. Het plaatsen van de chalet op de eerder aangelegde fundering duurt slechts één dag. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel genieten van je gloednieuwe kangoeroewoning.

Kangoeroewoning bouwen

Zorgeloos bouwen

Ben je geïnteresseerd in een kangoeroewoning, maar zie je op tegen alles wat erbij komt kijken? Eco-Chalet helpt je bij het hele project! Dit betekent van de keuze tot het bouwen, maar ook het plaatsen van de chalet. Tijdens de productie van de woning kun je ervoor kiezen om de chalet volledig door ons in te laten richten. Tafels, stoelen, keuken, kasten, tv-meubels en meer. Door onze jarenlange ervaring zorgt Eco-Chalet ervoor dat het gehele productieproces soepel verloopt. Velen zijn je voorgegaan en wij weten wat voor jou belangrijk is.

Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning verwarmd op traditionele wijze

De kangoeroewoning wordt van binnen verwarmd op traditionele wijze. Zo bieden we optioneel woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Dit doen wij onder andere door infrarood vloerverwarming te leggen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we extra boilers en waterdoorstromers aan. De verwarming in de chalet wordt verwarmd door een conventionele gasgestookte cv of boiler. Deze is aanvullend op de chalet ook leverbaar.

Kangoeroewoning bouwen

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in uw eigen tuin via uw telefoon, of in 3D op uw computer.

Kangoeroewoning bouwen

Kangoeroewoning bouwen

Chalet bouwen
Kangoeroewoning bouwen

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.