Onze meest populaire ontwerpen voor prefab lodges en hun kenmerken

Onze eyecatchers

Helemaal
volgens jouw wensen

woning in het bos

Vandaag de dag investeren steeds meer mensen in een eco house. Een eco house wordt ook wel een economische woning genoemd en is een woning die gebouwd is met gebruik van duurzame materialen. De materialen die bij de bouw gebruikt worden zorgen ervoor dat je veel energie bespaart. De prefab lodges kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt en worden in diverse uitvoeringen gebouwd. In dit blogartikel bespreken we de verschillende doeleinden we delen we onze meest populaire ontwerpen voor prefab lodges. Ook lichten we de kenmerken van de populairste ontwerpen uit. Naar welk ontwerp gaat je voorkeur uit?

Prefab lodges voor verschillende doeleinden

Zoals we al vertelden zijn de prefab lodges inzetbaar voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan aan een starterswoning, kantoorunit, mantelzorgwoning of een prefab lodge als permanente woning. De woningen kunnen geheel naar wens worden gebouwd, waardoor iedere woning breed inzetbaar is. Onze meest populaire ontwerpen voor prefab lodges zijn als volgt:

  • House Amsterdam
  • Tiny-Eco
  • New Delhi

We lichten de ontwerpen en de specifieke kenmerken per ontwerp een voor een uit:

House Amsterdam

Prefab lodge House Amsterdam is een ruime lodge die ruimte biedt voor een master bedroom en een tweede slaapkamer, die doorgaans vaak als tweede slaapkamer gebruikt wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om de tweede slaapkamer in te richten als hobbykamer of kantoor aan huis. De woning is geheel gebouwd volgens het bouwbesluit en BENG. Doordat er sprake is van een hoge luchtdichtheid, is het energieverbruik laag. Indien gewenst kan deze woning niet alleen ingericht worden als vakantiehuis of tiny house voor permanente bewoning, maar ook als zorgunit. Als je de woning als mantelzorgwoning wilt gebruiken zorgen we er tijdens het ontwerpen en de bouw voor dat de woning toegankelijk is. Ieder eco house kan namelijk geheel volgens wens worden gebouwd.

Tiny-Eco

Tiny-Eco is een compacte woning die doorgaans minder vaak gebruikt wordt voor permanente bewoning, maar door het formaat in de meeste gevallen als recreatiewoning fungeert. De woning is compact en slim ingedeeld en is goed geïsoleerd. Doordat de woning compact en slim ingedeeld is, beschikt de woning niet over een maar over twee slaapkamers. Het betreft een grote slaapkamer en een wat kleinere slaapkamer, deze kan eventueel als werkkamer gebruikt worden. Wil je off grid wonen? Dat behoort dankzij de combinatie van zonnepanelen, wateropvang en een sani brouillieur tot de mogelijkheden. Jij vraagt, wij draaien.

House Delhi

House Delhi van Eco House is een kwalitatief hoogstaande woning die voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Denk hierbij aan een mantelzorgwoning, recreatiewoning of een permanente woning, bijvoorbeeld voor starters. De buitenwand van House Delhi is gemaakt van duurzaam thermisch gemodificeerd hout. De wanden aan de binnenzijde van de woning zijn gemaakt van clickwall panelen die strak afgewerkt zijn. De woonoppervlakte is standaard 47m2, maar iedere gewenste oppervlakte behoort tot de mogelijkheden.

Geheel naar wens ontworpen en gebouwd

Onze chalets zijn populair omdat ze geheel naar wens gebouwd kunnen worden. Wil je de extra kamer gebruiken als kantoor, of wil je dat de oppervlakte van de badkamer groter is zodat je er ook een groot bad in kwijt kunt? Of wil je dat de woning goed toegankelijk is voor minder validen, zodat hij als mantelzorgwoning kan fungeren? We kunnen aan al je wensen voldoen. Als je specifieke wensen hebt voor het ontwerp van de prefab lodge horen we het graag, onze architect denkt graag met je mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de bouw van een houten chalet dat naar wens ontwerpen en gebouwd is? Bekijk de website voor meer informatie of neem contact op, we denken graag met je mee.

Andre relevante berichten

Tips voor het vinden van geschikte woningbouwers voor een kangoeroewoning

Kangoeroewoning laten bouwen? Een kangoeroewoning, ook wel bekend als een mantelzorgwoning, is een slimme en praktische oplossing voor veel families. Het biedt de mogelijkheid om samen te wonen met ouders, grootouders of andere dierbaren, terwijl iedereen toch zijn eigen privacy en onafhankelijkheid behoudt. Als je overweegt om een kangoeroewoning te bouwen, is een van de eerste stappen het vinden van geschikte woningbouwers die deze uitdaging aankunnen. Hier zijn enkele waardevolle tips om je te helpen geschikte woningbouwers van kangoeroewoningen te vinden.

Lees verder »