Kant en klaar chalet

Een kant en klaar chalet is een geweldige oplossing voor wanneer je snel intrek wil nemen in een chalet. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is zorgen voor een geschikte plek om het chalet neer te zetten. Een kant en klaar chalet gebouwd door Eco-Chalet zorgt voor de nodige vrijheid en kan gebruikt worden als een permanente woning, of als vakantiewoning. Meer weten over de mogelijkheden? Gebruik de configurator op de website en neem contact met ons op.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Levertijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Meer informatie over een kant en klaar chalet?

Een kant en klaar chalet of prefab huisje is om vele redenen een ongelooflijk populaire woon-optie. Door te kiezen voor een chalet, ben je er zeker van dat je kiest voor luxe en comfort. Het chalet wordt geleverd met kant-en-klare voorzieningen, zoals: elektriciteit, water- en sanitaire voorzieningen, conventionele verwarming en zelfs duurzame infrarood vloerverwarming. Bovendien zijn chalets ontworpen met het oog op comfort, waardoor ze een geweldige plek zijn om te ontspannen. Kant en klare chalets bieden een uitstekende balans tussen gemak, betaalbaarheid en comfort. Bovendien kun je de inrichting helemaal naar je eigen smaak aanpassen, zodat je je helemaal thuis voelt in je chalet.

Bekijk onze kant en klare chalet op maat

Ons programma bestaat uit zes verschillende chalets en prefab woningen. Deze bouwen wij volledig naar uw wens. Natuurlijk voldoen onze prefab chalets aan het bouwbesluit en zijn ze, zoals eerder benadrukt, voorzien van energiekeurmerk van A+++. Benieuwd naar de mogelijkheden? Gebruik onze productconfigurator om de houten chalet geheel naar uw wensen in te stellen.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen in chalets wordt een steeds populairdere manier van wonen. Chalets zijn vaak een ideale omgeving voor degenen die een milieuvriendelijker leven willen leiden dankzij hun energie-efficiënte ontwerp en het gebruik van beter geïsoleerde materialen. Van het verminderen van het energieverbruik door middel van slimme thermostaten tot het hergebruik van regenwater voor irrigatie doeleinden; chalet bezitters hebben tal van opties bij het overwegen van manieren om hun ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl ze genieten van een comfortabele en stijlvolle woning.

Ook voldoen de chalets aan de BENG-regelgeving. Het doel van deze wetgeving is om gebouwen in Nederland duurzamer te maken en CO2-uitstoot te verminderen. Het gaat vooral om het energieverbruik van gebouwen. Factoren als verwarmen, koelen en stroomverbruik zijn hierbij erg belangrijk.

Demo woning A (6)
DSC08227

Je eigen prefab huisje: snel geregeld

Bij Eco-Chalet maken we gebruik van een innovatieve prefab bouwconstructie. De chalet worden op een stalen frame gebouwd met daarop een houtskelet. We doen dit in onze eigen fabriekshal, waar ze worden gebouwd onder de beste omstandigheden. Het produceren van een kant en klare prefab chalet neemt maar drie weken in beslag. Daarna wordt de chalet bij je op de aangelegde fundering geplaatst, wat maar één dag duurt. Je casco chalet is naast kant en klaar dus ook nog eens snel bij je geleverd.

Bij Eco-Chalet kun je verschillende soorten chalets kopen. Kies bijvoorbeeld voor een mantelzorgwoning, waarmee je een hulpbehoevend familielid kunt verzorgen op je eigen privéterrein. Zo ben je altijd in de buurt wanneer het nodig is. Ook bieden we de optie om een energieneutrale kangoeroewoning te laten bouwen. Twee zelfstandige woningen gecombineerd op hetzelfde terrein. Een mooie oplossing om de woningnood tegen te gaan en om geld te besparen.

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Meer informatie over een kant en klaar chalet?

Houten chalet laten bouwen

Geïnteresseerd in een prefab chalet kopen?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen je zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.