Chalet kopen in de Veluwe

Chalet te koop op de Veluwe op eigen grond? Onze woningen kunnen volledig gemaakt worden aan de hand van uw wensen en behoeften. Genieten van de natuur in een Tiny House op de Veluwe, wij maken uw droom graag werkelijkheid.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Lever tijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Chalet te koop in de Veluwe op eigen grond

Een chalet kopen in de Veluwe? Eco-Chalet heeft een zestal chalets die voorzien zijn van alle luxes die u nodig heeft. Onze chalets zijn volledig energieneutraal (A+++) en worden gemaakt van duurzame en duurzame materialen. De materialen kennen weinig onderhoud en zorgen voor een goede isolatie. Het wonen in een chalet is al jaren een steeds populairder fenomeen. Logisch ook, In een tijd waar betaalbare woonruimte schaars is, zijn chalets een goed alternatief om in te wonen. Onze chalets zijn zowel in te zetten als vakantiewoning, kantoorunit, mantelzorgwoning of als permanente woning

Heeft u een stuk particuliere of zakelijke grond, dan is een chalet ook een ideale belegging. Draag uw steentje bij in het tegengaan van de stikstofproblematiek met één van onze chalets, en geniet van optimaal comfort op één van de mooie plekken die de Veluwe te bieden heeft.

Chalet kopen in de Veluwe? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van de chalet. Naast de Veluwe is het voor ons ook mogelijk om chalets te plaatsen in de ander delen van Nederland.

Helemaal volgens uw wensen

Tiny House in de Veluwe kopen? De chalets van Eco-Chalet zijn voorzien ieder woongemak. Zo hebben ze een volledig zelf in te richten keuken. Deze duurzame en milieuvriendelijke chalets en tiny houses worden volledig gebouwd volgens uw wensen. Daarnaast voldoen ze volledig aan het bouwbesluit en hebben zij een energiekeurmerk van A+++. Gebruik de product configurator om de chalet geheel naar uw wensen in te stellen. 

Chalet te koop Veluwe eigen grond

Bij Eco-Chalet staat het gebruiken van duurzame en hoogwaardige producten en materialen hoog in het vaandel. Door slimme bouwtechnieken toe te passen tijdens de ontwikkeling van de chalets hebben we een serie chaletwoningen ontworpen die volledig energieneutraal zijn, zonder dat ze hiervoor veel woonoppervlak hoeven in te leveren. Daarnaast zijn de woningen zo gebouwd dat deze op traditionele wijze verwarmd kunnen worden. 

Innovatieve bouwconstructie

De chalets van Eco-Chalet worden gebouwd op een stalen frame met daarop een houtskelet. De fabricage van de chalet vindt plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor betreft het productieproces slechts drie weken. Het plaatsen van de chalet op de eerder aangelegde fundering duurt slechts één dag. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw gloednieuwe woning. Wonen in een Tiny House op de Veluwe? Bij Eco-Chalet kunnen we u voorzien van de meest prachtige chalets.

Chalet te koop in de Veluwe

Totale ontzorging binnen en buiten de chalet

Bij de productie van de chalet kunt u ervoor kiezen om de chalet volledig door ons in te laten richten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer. Een chalet kopen in de Veluwe die volledig is ingericht? Bij Eco-Chalet ontzorgen we u tijdens alle stappen van het productieproces. Nadat de chalet gebouwd en geplaatst is, zullen we met u de wensen en behoeften van het interieur bespreken.

Chalet te koop in de Veluwe

Chalet verwarmd op traditionele wijze

De chalet wordt van binnen verwarmd op traditionele wijze. Zo bieden we optioneel woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Dit doen wij onder andere door infrarood vloerverwarming te leggen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we extra boilers en waterdoorstromers aan. De verwarming in de chalet wordt verwarmd door een conventionele gasgestookte cv of boiler. Deze is aanvullend op de chalet ook leverbaar.

Chaletbouw Brabant

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

chalet te koop veluwe

Chalet te koop Veluwe eigen grond

Een chalet op de Veluwe is een aanrader voor iedere natuurliefhebber. Heeft u eigen grond in de omgeving, dan is het laten bouwen van een chalet een zeer eenvoudig proces. Bij Eco-Chalet nemen we voor u de productie, het leggen van de fundatie en de plaatsing van de chalet uit handen. Daarnaast is ons vooruitstrevende bouwproces zeer snel en effectief. Hierdoor kunnen wij al binnen drie weken een op maat gemaakte chalet leveren. Chalet kopen op de Veluwe? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.