Chalet te koop in Limburg

Chalet te koop in Limburg? Wilt u een chalet laten bouwen voor gebruik op eigen grond? Onze woningen kunnen volledig gemaakt worden aan de hand van uw wensen en behoeften.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Levertijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Chalet kopen voor eigen grond

Chalet te koop in Limburg

Een chalet kopen in Limburg? Bij Eco-Chalet helpen we u graag bij deze zoektocht. Onze chalets zijn volledig energieneutraal (A+++) en worden gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Het wonen in een chalet is al jaren een steeds populairder fenomeen. Logisch ook, In een tijd waar betaalbare woonruimte schaars is, zijn chalets een goed alternatief om in te wonen. Onze chalets zijn zowel in te zetten als vakantiewoning, kantoorunit of als permanente woning

Heeft u een stuk particuliere of zakelijke grond, dan is een chalet ook een ideale belegging. Draag uw steentje bij in het tegengaan van de stikstofproblematiek met één van onze chalets, en geniet van optimaal comfort op één van de mooie plekken die Limburg te bieden heeft.

Chalet kopen in Limburg? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van de chalet. Naast de provincie Limburg is het voor ons ook mogelijk om chalets te plaatsen in de ander provincies van Nederland.

Helemaal volgens uw wensen

Chalet te koop in Limburg of omstreken? Bekijk de Eyecatchers van Eco-Chalet. Deze duurzame en milieuvriendelijke chalets en tiny houses worden volledig gebouwd volgens uw wensen. Daarnaast voldoen ze volledig aan het bouwbesluit en hebben zij een energiekeurmerk van A+++. Gebruik de product configurator om de chalet geheel naar uw wensen in te stellen. 

Chalet te koop in Limburg

Energieneutrale chalet te koop in Limburg

Bij Eco-Chalet staat het gebruiken van duurzame en hoogwaardige producten en materialen hoog in het vaandel. Door slimme bouwtechnieken toe te passen tijdens de ontwikkeling van de chalets hebben we een serie chaletwoningen ontworpen die volledig energieneutraal zijn, zonder dat ze hiervoor veel woonoppervlak hoeven in te leveren. Daarnaast zijn de woningen zo gebouwd dat deze op traditionele wijze verwarmd kunnen worden. 

Chalet te koop in Limburg

Innovatieve bouwconstructie

De chalets van Eco-Chalet worden gebouwd op een stalen frame met daarop een houtskelet. De fabricage van de chalet vindt plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor betreft het productieproces slechts drie weken. Het plaatsen van de chalet op de eerder aangelegde fundering duurt slechts één dag. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw gloednieuwe woning. Een chalet te koop in Limburg? Bij Eco-Chalet kunnen we voorzien van de meest prachtige chalets.

Chalet te koop in Limburg

Totale ontzorging binnen en buiten de chalet

Bij de productie van de chalet kunt u ervoor kiezen om de chalet volledig door ons in te laten richten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer. Een chalet kopen in Limburg die volledig is ingericht? Bij Eco-Chalet ontzorgen we u tijdens alle stappen van het productieproces. Nadat de chalet gebouwd en geplaatst is, zullen we met u de wensen en behoeften van het interieur bespreken.

Chalet te koop in Limburg

Chalet verwarmd op traditionele wijze

De chalet wordt van binnen verwarmd op traditionele wijze. Zo bieden we optioneel woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Dit doen wij onder andere door infrarood vloerverwarming te leggen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we extra boilers en waterdoorstromers aan. De verwarming in de chalet wordt verwarmd door een conventionele gasgestookte cv of boiler. Deze is aanvullend op de chalet ook leverbaar.

Chaletbouw Brabant

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Chalet te koop in Limburg

Chalet kopen in Limburg

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een chalet in de omgeving van Limburg? In Limburg zijn er prachtige natuurgebieden te vinden, zoals De Grote Peel en de Maasduinen. Een chalet kopen in Limburg geeft je de mogelijkheid om steden als Maastricht, Roermond en Valkenburg te bezoeken. Voor jong en oud is de provincie Limburg er één om van te houden. Wanneer u beschikt over eigen grond, dan bieden de chalets van Eco-Chalet de gelegenheid om deze grond om te toveren tot een waar vakantieparadijs. De chalets van Eco-Chalet zijn daarnaast te gebruiken als vakantiewoning of als mantelzorgunit. Stel uw eigen chalet samen in de online configurator.

Chalet te koop in Limburg

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier en wij benaderen u zo snel mogelijk.

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.