Woning te koop in Brabant

Chalet te koop in Brabant op eigen grond. Een chalet laten bouwen op uw eigen grond in het zuiden van Nederland? Onze woningen kunnen volledig gemaakt worden aan de hand van uw wensen en behoeften.

Energie label A+++

Hoogwaardige materialen

Levertijd binnen een half jaar

Milieu bewust

Woning kopen voor eigen grond

Woning te koop in Brabant op eigen grond

Een woning kopen in Brabant? Bij Eco-House helpen we u graag bij deze zoektocht. Onze woningen zijn volledig energieneutraal (A+++) en worden gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Het wonen in een prefab woning is al jaren een steeds populairder fenomeen. Logisch ook, In een tijd waar betaalbare woonruimte schaars is, zijn prefab woningen een goed alternatief om in te wonen. Onze prefab woningen zijn zowel in te zetten als starters – mantelzorg of vakantiewoning, kantoorunit of als permanente woning. 

Heeft u een stuk particuliere of zakelijke grond, dan is een prefab woning ook een ideale belegging.  en geniet van optimaal comfort op één van de mooie plekken die Brabant te bieden heeft.

Tiny House in Brabant? We bouwen een prefab woning volledig naar uw wensen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van de woning. Naast de provincie Brabant is het voor ons ook mogelijk om prefab woningen te plaatsen in de ander provincies van Nederland.

Woning te koop in Brabant

Eco-house te koop in Brabant is voor permanente bewoning toegestaan

Bij Eco-House bouwen we woningen die volledig voldoen aan het bouwbesluit en de nieuwe BENG regelgeving. Daarnaast beschikken de woningen over een energielabel van A+++. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het energieverbruik en de bijkomende kosten hiervan. Onze woningen te koop in Brabant zijn voor permanente bewoning toegestaan, dit wil zeggen dat  wanneer uw woning gebouwd is, u hier direct in kan gaan wonen. Wel is het van belang om een stuk grond te bezitten. Wij kunnen u ontzorgen bij het bouwen, plaatsen en het leggen van de fundering van de woning. Wanneer u de  woning te koop in Brabant wilt inzetten als mantelzorgwoning of als vakantiehuis dan denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Het leveren van maatwerk productoplossingen is voor ons geen enkel probleem. Een woning te koop in Brabant die voor permanente bewoning is toegestaan? Bekijk alle modellen om te bekijken welke woning het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

Woning te koop in Brabant

Innovatieve bouwconstructie

De woningen van Eco-House worden gebouwd op een stalen frame met daarop een houtskelet. De fabricage van de woningen vindt plaats in een fabriekshal onder de meest ideale omstandigheden. Hierdoor betreft het productieproces slechts drie weken. Het plaatsen van de woning op de eerder aangelegde fundering duurt slechts één dag. Hierdoor kunt u gemakkelijk en snel genieten van uw gloednieuwe woning. Wonen in een Tiny House in Brabant? Bij Eco-House kunnen we voorzien van de meest prachtige woningen.

Chalet te koop in Brabant

Totale ontzorging binnen en buiten de chalet

Bij de productie van de chalet kunt u ervoor kiezen om de chalet volledig door ons in te laten richten. Tafels, stoelen, kasten, tv-meubels en meer. Een chalet kopen in Brabant die volledig is ingericht? Bij Eco-Chalet ontzorgen we u tijdens alle stappen van het productieproces. Nadat de chalet gebouwd en geplaatst is, zullen we met u de wensen en behoeften van het interieur bespreken. Nadat u uw Tiny House in Brabant heeft laten bouwen, gaat het avontuur beginnen. Naast de uiterlijk van de chalet, is het uiteraard van belang dat de binnenkant er ook piekfijn uit ziet. We denken graag mee in de verschillende stijlen die de interieurmarkt te bieden heeft.

woning te koop in Brabant

Woningen verwarmd op traditionele wijze

De woning wordt van binnen verwarmd op traditionele wijze. Zo bieden we optioneel woningen aan die volledig energieneutraal zijn. Dit doen wij onder andere door elektrische  vloerverwarming te leggen. Dit is één van de meest milieuvriendelijke systemen op de markt. Voor het verwarmen van het water in douches en keukens bieden we extra boilers en waterdoorstromers aan. De verwarming in de woning wordt verwarmd door een conventionele gasgestookte cv of boiler. Deze is aanvullend op de woning ook leverbaar.

Chaletbouw Brabant

3D-model

Bekijk een van onze Tiny Houses in je eigen tuin via je telefoon, of in 3D op je computer.

Woning te koop in Brabant

Woning kopen in Brabant

Laat een woning bouwen in de omgeving van Brabant en geniet van alles wat het Zuiden van Nederland u te bieden heeft. Brabant staat bekend om zijn gezellige steden, als Eindhoven, Den Bosch en Breda. Daarnaast beschikt de provincie over verschillende natuurgebieden en parken als De Loonse en Drunense Duinen. 

Een woning te koop in Brabant op eigen grond? Laat een luxe woning bouwen door Eco-House om deze locatie om te toveren tot een waar paradijs in eigen land. Of u de woning gebruik voor vakantie of voor permanente bewoning. Onze woningen zijn tot alles in staat. Maatwerk is voor ons geen probleem. Wij denken graag met u mee. Wonen in een Tiny House in Brabant? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Woning te koop in Brabant

Geïnteresseerd?

Partners

Om onze hoge kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met onderstaande bedrijven.